Ukens sanger.

Ja, God morgen blogg folk og lesere! Drit trøtt enda da -.- selom det er mange TIIMEEEEER siden jeg *gjesp* sto opp. Jeg har spist 3 kanelsnurrer *ny bakte* Nommi, nå ser jeg på TLC på noe jeg ikke aner hva heter, hva har man vel TV for? jeg chater også litt på msn, ingen ønskede er på(Folk jeg trenger og snakke med) Men nå går vi tilbake til katta mi!

Jo, hun er for seg selv. Hun kom faktiskt nettop opp / inn. eller har jeg sett på gamle bloggerm søkt på forskjellige navn. Osv, osv.. Nå ser jeg på Bjella som ligger 1 meter unna meg i en stol, eller litt mer en 1 meter. I dag har jeg vanlige sokker på meg, hvite med en rosa og blå stripe på toppen. en dongeri tights, ooogg en normal jumper som noen sier :) gjore ikke noe stas da.

Nååå skal jeg tipse musikk, Lookie Lookie av vinneren av MGP 2011 Stella Mwangi, elsk på deg Stella! Hula hoop er også en av mine favoritter der Stella og mohombi synger, ganske vakkert! Klar 1. Plass i ukens "Sjanger"

På 2. plass kommer vel "Snakke litt" av Admiral P, elsker måten han plystrer på, det gjør det så fengende! og lærte meg og plystre -.-'

På 3 Plass kommer Summertime av Cody Simpson, nydelig sommer stemning,

Enjoy!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Josefine

Josefine

10, Rødøy

Lurer du på hvem denne sprettende jenta er? Jo, det kan jeg fortelle deg, jeg er Josefine, bor en plass i Rødøy.. Har 2 katter Pernille og Bjella, jeg er også en gaaanske aktiv blogger siden 15/14 august 2011 xI jeg har hatt en annen blogg også som: Forskeline. Come back! Jeg sparer til Speiderflex kamera, siden jeg ikke kan ta bilder så "Tegner" jeg også...

Kategorier

Arkiv

hits