14.aug.2011

Ja, Kewl ga meg noen bilder som jeg hadde tatt med hennes kamera, 2 av bildene er i Headeren (Stygge humler, haha!) Det er ikke min sterkeste side og lage headere, men ble på en måte fornøyd. Men så klart: Åpen for og få header av noen! Om det bare er noen humler på blomster blir jeg fornøyd. Jaa.. Skal vi se på bildene? Men først. tror jeg er ferdig med designe, skal gjøre teksten dere leser på litt mørkere, så er det i boks. Så FØRSTE BILDE:

En tilfeldig blomst, husker ikke hva den het. Men man tar vel bilder fordi det skal bli fint?En til tilfeldig blomst, denne tror jeg er Kewl som har tatt bildet av.

Ja? ikke en søt katt? - Denne er på Kewl sin blogg også - Men jeg har tatt, hun gjesper?

Hun ser litt ut som en løve i ansikte. Hun har også det fine gebbisett! Jojo, det var alle bildene, og jeg tror ikke det blir flere innlegg i dag! Men i morgen blir det helt sikkert, (den eeeerrrr så treig når man skal ha bilder PCN!)

3 kommentarer

Josefine

15.aug.2011 kl.11:47

Ingen komentarer =)

Kornelia i USA

15.aug.2011 kl.19:35

Wow disse bildene er utrolige!

Josefine

15.aug.2011 kl.21:28

Takk :D

Skriv en ny kommentar

Josefine

Josefine

10, Rødøy

Lurer du på hvem denne sprettende jenta er? Jo, det kan jeg fortelle deg, jeg er Josefine, bor en plass i Rødøy.. Har 2 katter Pernille og Bjella, jeg er også en gaaanske aktiv blogger siden 15/14 august 2011 xI jeg har hatt en annen blogg også som: Forskeline. Come back! Jeg sparer til Speiderflex kamera, siden jeg ikke kan ta bilder så "Tegner" jeg også...

Kategorier

Arkiv

hits